Mon style - Az én stílusom - monstyle.blog.hu

"A divat változik, a stílus örök" - mondta annak idején Coco Chanel. És való igaz, a divat fontos, de még fontosabb, hogy segítségével ki tudd alakítani a saját, egyéni stílusodat. Itt az én szemszögemből láthatjátok a legújabb irányzatokat, összeállításokat, divatbemutatókat.

Kezdőlap

Címkék

2011.10.04. 22:12 rebi17

Novemberi címplapok

A nagy külföldi divatlapok már kidobták novemberi számaikat. Találkozhatunk csodás és kevésbé izgalmas címlapokkal.

  Elsőként itt van nekünk az angol Vogue Rihannával. Rihannát nem nevezném nagy kedvencemnek, de ez a csodálatos Armani estélyi szoborszerű külsőt kölcsönöz neki. Meglepően kifinomult, főleg, ha figyelembe vesszük a mostanában megszokott stílusát. Abszolút nem Rihannás, de elegáns a világoskék háttérrel kiegészítve. A Marilyn Monroe-szerű paróka első ránézésre nem tetszett, de minél többször nézem, annál inkább kezdem megkedvelni.

  Az ausztrál Vogue idén novemberben Miranda Kerrel próbálkozott. Miranda az egyik leggyönyörűbb Victoria's Secret modell. Nem is bujtatták túl sok ruha mögé tökéletes idomait. Összességében mégis fáradt hatást kelt ez a címlap. A színek megfelelnek egy novemberi számnak, de maga a címlapfotó nem az igazi. Miranda hajszíne fakó, a formája unalmas és öregasszonyos. A felsőrész egy idei Tescós bikinire emlékeztet, ami még nem is lenne rossz, mert egész jó bikini volt, viszont nem igazán illik össze a rövidnadrág stílusával. Engem nem győztek meg ezzel a címlappal.

  A kanadai Flaire magazin Kirsten Dunsttal a címlapon jelent meg. A színek nagyon szépek, imádom a merész párosításokat, de Kirsten Dunst rossz választás volt. A halott kiskutya tekinteten és a bambán tátva maradt szájon a Gwyneth Paltrow - féle frizura sem tud segíteni. A fotó legjobb része a ruha. Oda vagyok ezért a darabért. Egyszerű, letisztult forma és ez a két ütős szín együtt. A gond csak az, hogy ezt a ruhát Emma Stone már ellőtte. Az elgondolás nem rossz, de a színésznő baklövés.

  Végre egy kis fellélegzés: az imádnivaló Emma Watson ebben a hónapban két magazin címlapján is tündököl. Ez a lány egy igazi kaméleon és egyszerűen képtelen hibázni. Élete legjobb döntése volt, mikor levágatta a haját. A két címlap merőben eltér egymástól.
  A kanadai Elle egy kislányos, múlt századi, komisz mosolyú Emma Watsont mutat be. Jó döntés volt a fekete fehér képet megtörni egy kis rózsaszínnel. Telitalálat!
  A brit Elle címlapon egy érett, céltudatos fiatal nővel találkozunk, mégis van benne egy kis játékosság a ruha, a smink és a Jakupcsek Gabriella - frizkó miatt. Bár a ruhát nem teljesen értem és a csizma kifejezetten ocsmány, a kép összességében mégiscsak vidámságot sugároz, ugyhogy engem meggyőzött.

  Végül Kate Winslet és a Harper's Bazaar. Abszolút nem tetszik a kép. A smink nagyon igénytelen hatást kelt az erős szájkontúrral és az eltúlzott szemekkel, ami valahol a füstös és a cica között van, de egyikhez sem elég jó. Kate Winsletben sokkal több van ennél. Számomra csalódás ez a címlap.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://monstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr893278956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotofave 2011.10.21. 09:39:10

Kedves Rebi,

Amennyiben érdekelne téged a Fashionfave csapatába való bekerülés, mint blogger, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatat az info kukac fashionfave.com címen. Sajnos közvetlen címet nem találtunk hozzád a blogon.
Várjuk a leveledet,
Fashionfave
süti beállítások módosítása